середа, червня 10, 2020

Під час засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів депутати розглянули 7 питань, одне з них – не підтримали. Про це повідомила голова комісії, депутатка обласної ради Світлана Легойда.

Також засідання «бюджетної» комісії відвідав голова обласної ради Анатолій Підгорний та голова ОДА Роман Боднар.

Голова обласної ради Анатолій Підгорний провів засідання президії обласної ради, у ході роботи якої присутні розглянули та погодили проєкти рішень, що подані до розгляду на пленарному засіданні обласної ради, що має відбутися 12 червня.

Проект формату майбутніх районів – їхню кількість та склад по кожній області і АР Крим – Мінрегіон направив на погодження до центральних органів виконавчої влади, облдержадміністрацій та асоціацій органів місцевого самоврядування. Про це повідомили у Міністерстві розвитку громад та територій.

У відомстві зазначили, що карти майбутніх районів підготовлені на основі пропозицій обласних державних адміністрацій та тривалих консультацій з асоціаціями і експертним середовищем та наголосили, що це є в своїй сукупності лише першим проектним документом, який ще зазнає змін в ході погоджень та попередніх обговорень на рівні Уряду, перед його схваленням.