вівторок, червня 9, 2020

Члени постійної комісії обласної ради з питань розвитку інфраструктури та житлово-комунального господарства на своєму засіданні, яке провів її голова Володимир Кокодзей, заслухали і обговорили питання щодо розподілу фінансового ресурсу, спрямованого на покращення доріг в області (в частині розподілу фінансового ресурсу, спрямованого на покращення доріг місцевого значення).

Інформував з цього питання голова облдержадміністрації Роман Боднар та перший заступник голови облдержадміністрації Дмитро Ляшов.

Сьогодні Наталія Кравцова як голова постійної комісії обласної ради з питань комунальної власності, підприємництва та регуляторної політики провела її засідання.

У роботі постійної комісії взяли участь голова обласної ради Анатолій Підгорний і заступник голови обласної ради Андрій Сегеда.

Днями заступник голови обласної ради Андрій Сегеда продовжив разом з працівниками управління культури облдержадміністрації перевірку комунальних закладів. Зокрема, вони відвідали КЗ «Черкаський обласний краєзнавчий музей» щодо виконання заходів для відновлення своєї роботи.

Керівниця музею Ірина Собко  розповіла про виконані нею і колективом умови для безпеки відвідувачів та працівників, які будуть контактувати з ними, відкорегований графік роботи тощо.