четвер, червня 11, 2020

Голова обласної ради Анатолій Підгорний провів робочу нараду з керівниками комунальних підприємств фармацевтичної галузі. Під час зустрічі проаналізували основні фінансові показники підприємств, з’ясували проблеми, які заважають їхній ефективній діяльності та окреслили шляхи вирішення.

У нараді також брали участь перший заступник Валентин Тарасенко, фахівці Управління майном виконавчого апарату обласної ради.

Як інформують у Монастирищенській районній раді, її голова Микола Орендарчук разом із  головою райдержадміністрації Ігорем Миклащуком та представниками громадської спілки «Всеукраїнська аграрна рада» (ВАР) провели зустріч із аграріями Монастирищенського району.

Основною темою  зустрічі аграріїв району було  ознайомлення із діяльністю ГС «ВАР». Спілка є одним із ініціаторів активного об’єднання сільськогосподарських виробників, в тому числі і на Черкащині.

Наразі ГС «ВАР» здійснює законодавчу підтримку АПК, лобіює інтереси аграріїв, інформує про зміни в законодавстві, політиці та на ринку, проводить зустрічі зацікавлених сторін в цілому по Україні. Мета роботи громадської спілки «ВАР» – забезпечити сталий розвиток аграрного сектору держави.