четвер, лютого 28, 2019

Голова  Маньківської районної ради прозвітувала про діяльність ради у 2018 році та окреслила пріоритети на 2019 рікЗа повідомленням Маньківської районної ради, її голова Світлана Лещенко провела чергову 35-та сесію.

Розпочалося пленарне засідання хвилиною мовчання – присутні на засіданні вшанували пам’ять загиблих наших земляків, військовослужбовців та цивільних громадян, які загинули на сході України, захищаючи цілісність та незалежність нашої держави.
Від першої особи: Валентин Тарасенко про діяльність обласної радиЯкі актуальні питання наразі є в роботі обласної ради?

Зараз ми готуємося до чергового пленарного засідання. Перш за все, планується розглянути кадрові питання. За останній період відбулося ряд засідань конкурсних комісій. За результатами їх роботи на розгляд депутатів пропонується 11 кандидатів на вакантні посади керівників комунальних підприємств.
Забезпечення мобілізаційної підготовки в органах виконавчої влади та місцевого самоврядуванняЯк інформують у Черкаському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів, для спеціалістів відповідальних за мобілізаційну роботу райдержадміністрацій та міськвиконкомів міст обласного значення, виконавчих органів об’єднаних територіальних громад проведено навчання.
Експерти оприлюднили аналіз бюджетів об’єднаних громад Черкаської області за 2018 рікЕксперти з фінансового моніторингу Центрального офісу реформ при Мінрегіоні (за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та SKL International) проаналізували бюджетні показники 665 ОТГ у розрізі всіх 24 областей.
Президія обласної ради сформувала порядок денний пленарного засідання сесії27 лютого 2019 року перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко провів засідання президії обласної ради, на якому сформовано порядок денний пленарного засідання обласної ради, що відбудеться 1 березня 2019 року.

До порядку денного було запропоновано 36 питань. Серед них – блок питань управління майном обласної комунальної власності.