середа, лютого 27, 2019

Депутати обласної ради продовжують формувати порядок денний чергової сесії Зокрема, відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань екології, використання природних ресурсів та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, яку провів голова комісії, заступник голови облдержадміністрації Костянтин Омаргалієв.

У роботі постійної комісії взяли участь голова облдержадміністрації Олександр Вельбівець і перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко.
На засіданні профільної постійної комісії обласної ради депутати розглянули бюджетні питанняУ засіданні постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, яке провела голова постійної комісії Світлана Легойда, взяли участь голова облдержадміністрації Олександр Вельбівець і перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко.
Питання житлово-комунального господарства та соціального захисту населення будуть подані на розгляд пленарного засідання обласної радиСьогодні провели засідання ще дві постійні комісії обласної ради, на яких депутати розглянули питання, що подані на розгляд у ході пленарного засідання сесії обласної ради.
Увага! Конкурс для журналістівОголошено про початок Третьої Національної премії «МЕDIA etc.» на кращий медійний продукт (публікація будь-якого жанру у друкованих або інтернет-ЗМІ, відео- або радіорепортаж), присвячений економічним реформам в Україні, розвитку малого та середнього підприємництва і податкового реформування.

Премія ініційована та започаткована у 2016 році громадськими організаціями «Інститут податкових реформ» та «Громадське радіо».

Роботи приймаються до 18 березня 2019 року.
У Шполянській громаді проведено фестиваль аматорського мистецтваВпродовж двох днів у Шполянській ОТГ проходив фестиваль аматорського мистецтва «Тобі моя, громадо, творчі несем надбання!», в якому взяли участь всі населені пункти об’єднаної громади — м. Шпола, с. Лебедин, с. Кримки, с. Скотареве, с. Капустине, с. Іскрене та с. Георгіївка.