вівторок, червня 23, 2020

Як інформують в Уманській районній раді, її голова Оксана Супрунець разом з депутатами Уманської районної ради Миколою Кольбою, Анатолієм Матерянським, директором КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Уманської районної ради Олександром  Новаківським  взяли участь у черговій сесії Дубівської сільської ради.

Шановні державні службовці, щиро вітаю вас із професійним святом!


Сьогодні в Україні впроваджуються складні реформи і від професіоналізму та відданості державних службовців залежить їх ефективне виконання, а також фінансовий та моральний добробут громадян. 


Дякую кожному з вас за віддану працю у такі складні часи змін та нових викликів. За те, що всі ваші зусилля спрямовані  на зміцнення нашої держави та захисту українців.

Ця громада взялася взірцево дбати про довкілля та природні красоти на території ОТГ. На балаклеївських ставках облаштовують пляжі, знімають сітки та охороняють від браконьєрів ночами.

- Цьогоріч ми підсипали дамбу між ставками, зарибили їх та  облаштували пляжні зони відпочинку. Активісти громади самі підіймають людей на генеральні прибирання – нещодавно люди провели толоку,  викосили береги ставків, прибрали навколо сміття, - констатує голова Балаклеївської ОТГ Ростислав Ситнік. – Поставили шлагбаум на дамбі, встановили близько 30 вказівників. Також, плануємо встановити у  цій зоні десяток баків для збору сміття.