понеділок, грудня 28, 2020

Сьогодні в Будинку рад нагороджено ряд спортсменів Черкащини, які досягли високих показників на міжнародних спортивних  аренах. Так, бронзовий призер XV Літніх Параолімпійських ігор 2016 року у Ріо-де-Жанейро, заслужений майстер спорту України з легкої атлетики Роман Данилюк отримав ключі від квартири в місті Черкаси, на яку чекав  чотири роки.  Велику фінансову допомогу у цій справі надали депутати обласної ради минулої каденції, які виділили з обласного бюджету необхідні кошти.

«Дуже вдячний усім, хто долучався до цієї справи, зокрема, депутату обласної ради Григорію Плічку і всьому депутатському корпусу обласної ради минулого скликання. У планах – зроблю там ремонт та буду проживати в квартирі з дружиною та сином. Ця підтримка нашої влади зобов’язує мене і надалі добиватися нових успіхів для Черкащини і України», - говорить Роман Данилюк.

Традиційно напередодні новорічно-різдвяних свят  проводиться засідання міжвідомчої ради з питань призначення стипендії голови ОДА обдарованим дітям.

Засновано виплати дітям ще у 2013 році, і за цей короткий час отримували грошове заохочення вже 35 дітей Черкащини.

Ось і на нинішнє засідання було подано кандидатури 30 претендентів з галузей освіти, культури, спорту, Службою у справах дітей тощо.

З приходом зими традиційно у комунальному закладі «Черкаський обласний центр роботи з обдарованими дітьми Черкаської обласної ради» проходить обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір».

Його проведення має на меті якнайширше залучення молодого покоління до джерел і процесу творення українського народного мистецтва; виховання національного світогляду учнівської молоді через пізнання народного мистецтва; стимулювання розвитку творчого пошуку, художнього смаку при виконанні креативних робіт з використанням традиційних матеріалів і технік; співпраця і обмін досвідом між осередками дитячої творчості, культурно – освітніми установами.

Наприкінці кожного року Всеукраїнський галузево-аналітичний центр підбиває підсумки галузевої аналітики для визначення та відзнаки кращих підприємств соціально важливого і стратегічного значення у сфері послуг.

За результатами проведеного експертного аналізу Всеукраїнського галузевого-аналітичного центру у 2020 році комунальне підприємство «Черкасиоблкіно» підтвердило високі результати своєї роботи у галузі кінофікації і другий рік поспіль внесено до реєстру «Кращих постачальників товарів та послуг» та рекомендовано до співпраці.