понеділок, липня 8, 2024

Внаслідок ворожих обстрілів 8 липня зафіксовано пошкодження понад 50 цивільних об'єктів, серед них житлові будинки, бізнес-центр та два медзаклади.Таку інформацію станом на 15:00 повідомив Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

Загинуло 28 осіб:
11 - на Дніпропетровщині
17 - у Києві

Поранено 112 осіб:
62 - на Дніпропетровщині
48 - у столиці
2 - у Київській області.

- Аварійно-рятувальні роботи на місцях найбільших ударів тривають. Працюють рятувальники, поліцейські, комунальники. Окрема вдячність усім небайдужим людям, які кинулися на допомогу. Єдність робить нас сильнішими, - повідомив Ігор Клименко.

Міністерство у справах ветеранів України запустило конкурс для громадських організацій, що працюють з ветеранами та ветеранками. Загальний бюджет конкурсу 5 мільйонів гривень. На один проєкт ОГС може отримати близько 700 тисяч гривень.

Аби підготуватись до подачі заявок на конкурс ІСАР Єднання проведе серію вебінарів для представників ОГС. Під час вебінарів експерти розкажуть про особливості розроблення проєкту від ідеї до оформлення проєктної заяви та як розраховувати бюджет проєкту, дадуть покрокову інструкцію із заповнення форми, подання документів та перевірка статусу заявки на платформі ВзаємоДія.