середа, січня 5, 2022

В Україні стартувала кампанія декларування, яка триватиме з 1 січня до 31 березня 2022 року. Така декларація охоплює звітний рік (період з 01 січня до 31 грудня включно), що передує року, в якому подається декларація, та за загальним правилом містить інформацію станом на 31 грудня звітного року.

Для того, щоб українцям було максимально комфортно розпочати кампанію декларування Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) підготувало оновлену редакцію роз’яснень, що охоплює понад 200 найпоширеніших питань.

У роз’ясненнях можна знайти відповіді на традиційні питання про те, як правильно декларувати спадщину, а також і на ті, які почали виникати в декларантів лише минулого року: наприклад, чи потрібно декларувати «ковідну тисячу».

Медики Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР у новорічну ніч врятували 63-річного чоловіка, в якого констатували зупинку серцевої діяльності та клінічну смерть. Про це повідомляє пресслужба Центру.
 
У новорічну ніч о 00:32 в диспетчерську екстренки зателефонувала жінка. Вона в сльозах просила приїхати "швидку", бо її тато упав, захрипів і втратив свідомість. Це був 13-й виклик від початку нового року. Уже за 6 хвилин бригада екстреної медичної допомоги була на місці виклику.
 
Медики екстренки відразу розпочали проводити реанімаційні заходи за допомогою портативного автоматичного пристрою серцево-легеневої реанімації «Schiller». Реанімація тривала майже годину.