вівторок, червня 16, 2020

Черкаська обласна рада з глибоким сумом повідомляє про передчасну смерть головного лікаря комунального закладу «Черкаський обласний центр медико-санітарної експертизи Черкаської обласної ради» Владлена Лепського.

Владлен Володимирович все своє життя присвятив медицині. Із 1992 року працював в Черкаському обласному центрі медико-санітарної експертизи на посаді лікаря-хірурга,  згодом – спеціалістом 1-ої категорії лікаря-інспектора управління охорони здоров’я Черкаського міськвиконкому.

З 1999 року працював на посаді заступника головного лікаря комунального закладу «Черкаський обласний центр медико-санітарної експертизи Черкаської обласної ради», а з 2008 року очолив цей комунальний заклад.

У 2011 році був удостоєний  почесного звання  «Заслужений лікар України». Кандидат медичних наук. Був академіком Української академії наук.

За внесок у розвиток науки, участь у громадсько-політичному житті має нагороди і відзнаки.

Вчора комісією у складі заступниці голови районної ради Майї Фариби, начальниці відділу освіти , культури, молоді та спорту Тетяни Ганжали, головної спеціалістки відділу Державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Монастирищенського районного управління Головного управління Держспоживслужби в Черкаській області Тетяни Калінчук перевірили монастирищенські дитячі садочки "Усмішка", "Золота рибка" та "Колобок" щодо дотримання рекомендацій МОЗ у період адаптивного карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби СОVID-19.

МОН готове до проведення ЗНО у безпечних умовах та відповідно до рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України і епідеміологічної ситуації. Скасування ЗНО є неприпустимим, оскільки це єдиний об’єктивний інструмент оцінювання та механізм прозорого вступу до вишу, а його відсутність створить значні корупційні ризики.

Про це учора, 15 червня 2020 року, заявила т.в.о. Міністра освіти і науки Любомира Мандзій.