середа, січня 29, 2020

29 січня 2020 року голова Чигиринської районної ради Валентина Алєксєєвець провела пленарне засідання позачергової сесії. У роботі пленарного засідання взяв участь голова районної державної адміністрації Сергій Чередніченко.

На початку засідання депутати ухвалили рішення, якими внесли зміни до Програми розвитку інформаційного простору Чигиринського  району на 2019-2023 роки та  до Програми вдосконалення інформаційно-аналітичного забезпечення розвитку матеріально-технічної бази Головного управління ДФС у Черкаській області, збільшення надходжень до місцевого бюджету на  2018 - 2020 роки.

 

29 січня 2020 року перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко як голова комісії з проведення конкурсного відбору на зайняття вакантних посад керівників комунальних підприємств  провів два засідання.

 

Як інформує Черкаський обласний Центр туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради, комунальний заклад не залишився осторонь події – Дня соборності України і провів фотоконкурс «Україна – це ми!», учасниками якого стала учнівська молодь області.

Цей конкурс викликав неабиякий інтерес у молоді  – на нього було надіслано понад 200 фоторобіт.

Журі  детально проаналізувало всі творчі ілюстрації та світлини і визначило та відібрало із них п’ять, які надіслано до м. Києва на Всеукраїнську фотовиставку «Україна – це ми!».

Ось перелік авторів-переможців  та їх світлини:

Голова районної ради Володимир Дзега взяв участь у розширеному засіданні колегії районної державної адміністрації, на яку було також  запрошено членів президії районної ради, голів територіальних громад району.

У ході спільної роботи учасники наради опрацювали проєкт Програми економічного, соціального та культурного розвитку Драбівського району на 2020 рік, який представила головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури, енергетики та захисту довкілля райдержадміністрації Ірина Лисенко.

В обговоренні проєкту взяли участь головний лікар КНП «Драбівська центральна районна лікарня» Драбівської районної ради Світлана Бойко, директор КНП «Драбівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Драбівської районної ради Олександр Балагурчик, начальник відділу освіти райдержадміністрації Валентина Шевчук, завідувач сектору культури, молоді та спорту райдержадміністрації Світлана Орел.