п'ятниця, листопада 22, 2019

22 листопада 2019 року відбулася нарада з керівниками структурних підрозділів з питань фізичної культури та спорту, федераціями з видів спорту, дитячо-юнацькими спортивними школами та фізкультурно-спортивними товариствами.

У нараді взяли участь голова Черкаської обласної ради Анатолій Підгорний, голова Черкаської облдержадміністрації Роман Боднар та голова відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області Андрій Більда.

Голова постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів Світлана Легойда провела її засідання.

На розгляд було подано розпорядження обласної державної адміністрації, які прийнято в міжсесійний період, що стосуються внесення змін до рішення обласної ради «Про обласний бюджет на 2019 рік».

Інформувала присутніх депутатів директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Наталія Кравченко.

За повідомленням Корсунь-Шевченківської районної ради, її голова Валерій Заболотній провів сорок четверту сесію районної ради сьомого скликання.

У її роботі взяли участь т.в.о першого заступника голови районної державної адміністрації, начальники управлінь, відділів райдержадміністрації, керівники установ та організацій району, сільські голови, керівники окремих підприємств, установ і організацій, представники громадськості та  засобів масової інформації.

Свою роботу сесія розпочала з хвилини мовчання із вшанування пам’яті загиблих під час Євромайдану, військовослужбовців і мирних жителів, загиблих під час проведення антитерористичної операції  та Операції  об’єднаних сил на сході України.

На розгляд сесії було подано 46 питань, які відповідно до Регламенту районної ради, попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

За повідомленням Драбівської районної ради,  на базі Погребської сільської ради проведено виїзний короткостроковий тематичний семінар для бухгалтерів сільських рад та об’єднаних територіальних громад.

У семінарі взяли участь заступник голови районної ради Тетяна Богославець, начальник фінансового управління районної державної адміністрації Марина Сіпко, начальник управління Державної казначейської служби України у Драбівському районі Таміла Кубрушко, працівники виконавчого апарату районної ради.

Спочатку бухгалтери місцевих органів самоврядування ознайомилися з досвідом роботи Погребської сільської ради щодо вирішення питань соціально-економічного та культурного розвитку громади, про що розказав сільський голова Сергій Приймак.