вівторок, квітня 9, 2024

До 29 квітня триває прийом заявок на здобуття обласної премії для молоді за особливі заслуги у розбудові молодіжної політики на Черкащині.

Премія присуджується відповідно до рішення Черкаської обласної ради від 08.09.2021 № 36-45/V розміром 5 550 грн.

На неї можуть претендувати черкащани віком від 14 до 35 років, що проживають на території області, зробили вагомий внесок у розбудову молодіжної політики в області та є соціально і громадсько активними.

Заявки від територіальних громад приймає Управління у справах сім'ї, молоді та спорту ЧОДА за принципом: одна громада - один кандидат.

Перелік необхідних документів:
▪️ клопотання про присудження премії;
▪️ характеристика кандидата на здобуття премії;
▪️ завірену власником копію паспорта;
▪️ завірену власником копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номера;
▪️перелік досягнень за 2023 рік;
▪️рекомендаційні листи від організацій та установ.

З 8 по 29 квітня охочі взяти участь у відборі можуть подавати свої документи до обласної ради. З повним переліком вимог до очільника лікарні можна ознайомитися в оголошенні, яке затвердила конкурсна комісія під час першого установчого засідання.

Серед основних вимог до кандидатів:
- громадянин України;
- освітній рівень не нижче магістерського з певних галузей знань;
- стаж роботи на керівних посадах для закладів обласного рівня - 5 років.

Конкурсна пропозиція, яка є обов'язковою умовою участі у відборі, може містити проєкт плану розвитку закладу на середньострокову перспективу (три - п’ять років), в якому передбачаються:

1) план реформування закладу протягом одного року;

Близько 150 учасників у складі 22 команд з міста й області змагалися у парковому  спортивному орієнтуванні. Захід організував Центру туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради 8 квітня, приурочивши його до 70-ї річниці заснування закладу.