четвер, квітня 1, 2021

30 березня проведено пленарне засідання четвертої сесії Золотоніської районної ради VIII скликання, яке вів її голова Борис Євмина.

Депутати ухвалили більше 20 рішень. Всі питання попередньо детально розглянули під час засідань постійних комісій та президії районної ради.

Перед тим, як обранці мали проголосувати за порядок денний, заступниця голови Золотоніської районної ради, депутатка Оксана Скопич запропонувала внести зміни до нього. Стосувалися вони того, щоб колеги підтримали рішення про скорочення штатної чисельності виконавчого апарату райради, а також скасування голові й заступникам виплат премій і надбавок. Крім того, Оксана Василівна просила повернути їй ранг державного службовця і внести зміни до регламенту, де вказувалося б, що ведення аудіозалису під час засідань є обов’язковим.

За повідомленням Христинівської міської ради, днями на сесії одразу 31 учаснику АТО було ухвалено рішення про надання дозволів на розробку проектів із землеустрою. Загалом, для своїх АТОвців громада виділила 62 гектари землі.

- Зазвичай, у нас не виникає зволікань із виділенням землі учасникам АТО – налагоджено чітку систему, коли кожна сесія розглядає усі заяви, що надійшли до того часу.