Турнір «На призи Квітчанської оборони» проведено в Карашинській ОТГ

01 березня 2019, 13:44
Турнір «На призи Квітчанської оборони» проведено в Карашинській ОТГМинула субота видалась напрочуд чудовою, ясною та сонячною. Цього дня у Карашинській ОТГ, зокрема, в с. Квітки проведено турнір з міні-футболу «На призи Квітчанської оборони».

Лютий є пам’ятним та особливим для жителів села Квітки. 75 років тому відбулася Квітчанська оборона, яка навічно увійшла в історію села в роки Другої світової війни. Тоді практично все населення звичайного українського села Квітки стало в один стрій із військовослужбовцями на захист рідної землі від гітлерівців. На жаль, 54 жителі села знайшли після тих боїв вічний спочинок поблизу батьківських рідних осель…

На спортивний захід було запрошено футбольні команди Корсунщини та сусідніх районів.

До участі у змаганнях прибули 9 команд: Деренківець, Ярок, Рось, Квітки-1, Квітки-2, Нетеребка, Переможенці, Вільшана, Спортінг.

Турнір «На призи Квітчанської оборони» проведено в Карашинській ОТГУчасників та гостей турніру привітав сільський голова Карашинської ОТГ Анатолій Пархоменко.

Після жеребкування, розпочалися футбольні баталії. Боротьба між командами розгорнулася за олімпійським зразком.

Зазвичай у будь-яких змаганнях є переможці й переможені.

За підсумками турніру третє місце посіла команда «Спортінг», друге – «Деренківець», а перше місце вибороли футболісти команди «Рось».

Крім команд-переможців турніру, були відзначені й кращі спортсмени у своїх амплуа. Так, кращим нападником став Віталій Мошенець («Деренківець»); кращим воротарем – Сергій Соловей («Рось»), а кращим захисником – Олексій Пшоно («Спортінг»).

Всі вони отримали іменні кубки.

Організатори вдячні представникам команд, гравцям, вболівальникам та всім небайдужим, хто прийшов на турнір.