Депутати Камʼянщини схвалили рішення щодо забезпечення життєдіяльності району

25 лютого 2019, 19:42
Депутати Камʼянщини схвалили рішення щодо забезпечення життєдіяльності районуМинулої п’ятниці голова Кам’янської районної ради Сергій Сундуков провів пленарне засідання чергової сесії VІІ скликання. У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Богдан Солошенко, перший заступник голови райдержадміністрації Тетяна Шульга, начальники управлінь і відділів райдержадміністрації, сільські голови, керівники установ, підприємств та організацій району, представники засобів масової інформації.

Депутати розглянули 28 питання порядку денного. Зокрема, заслухано звіт начальника фінансового управління райдержадміністрації Ольги Гвоздик про виконання районного бюджету за 2018 рік, а також звіт про виконання програми економічного і соціального розвитку району за 2018 рік, про що доповіла начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Лєна Тіхонова.

Розглянуто блок питань управління майном районної комунальної власності.

Депутати затвердили районні програми: підтримки повноважень виконавчої влади на 2019 рік; дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення по Кам’янському району на 2019; економічного і соціального розвитку Кам’янського району на 2019 рік.

Депутати Камʼянщини схвалили рішення щодо забезпечення життєдіяльності районуТакож рішенням сесії підтримали ряд змін і доповнень до районних галузевих програм.

Заслухавши звіт завідувача центральної районної аптеки № 29 Оксани Яворської про фінансово-господарську діяльність комунального підприємства «Кам’янська центральна районна аптека № 29», вирішено припинити діяльність аптеки шляхом ліквідації.

За поданням Кам’янської районної адміністрації було прийняте рішення про реорганізацію Камʼянського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, шляхом його приєднання до Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Камʼянського району.

Крім того, депутати затвердили план роботи районної ради на ІІ квартал 2019 року.

В кінці роботи схвалено звернення депутатів Кам’янської районної ради до Президента України, Кабінету Міністрів України, Верховної ради України, Ради національної безпеки і оборони щодо захисту інституції сім`ї в Україні та підтримку тексту звернення депутатів Скадовської районної ради Херсонської області щодо перспективи організації надання первинної медичної допомоги мешканцям малочисельних сіл у зв’язку з проведенням медичної реформи.

Пропозиції, висловленні депутатами районної ради при обговоренні питань порядку денного були враховані при прийнятті рішень.