У Паланській ОТГ відкрито новий фельдшерський пункт

18 лютого 2019, 11:22
У Паланській ОТГ відкрито новий фельдшерський пунктУ селі Кочубіївка, що входить до складу Паланської об’єднаної територіальної громади, відкрито новий фельдшерський пункт, який розташували в адміністративному приміщенні. Про це інформує консультант з комунікацій Черкаського регіонального відділення АМУ Лариса Булка.

У трьох просторих кімнатах закладу з централізованим опаленням та водовідведенням міститься все необхідне для надання якісної медичної допомоги та проведення профілактичних заходів жителям села.

Це приміщення, на відміну від старого, тепер повністю відповідає всім сучасним вимогам Національної служби здоров’я України.

Як розповідають місцеві мешканці, раніше фельдшерський пункт був у незручному для жителів села місці. Нині він розміщений у центрі села та має комфортні умови для роботи медичного персоналу. Тепер тут можна буде отримати невідкладну медичну допомогу або ж консультацію.

«Любо завітати до медичного закладу, де все зроблено добросовісно і якісно. Сьогодні ми крок за кроком закладаємо надійну основу для подальшого розвитку кожного населеного пункту нашої громади і сподіваюся, що робота фельдшерського пункту у селі значно покращить рівень здоров’я місцевих жителів та забезпечить можливість отримати належну допомогу лікаря у разі необхідності», – наголосив голова громади Петро Кучеренко.