Депутати Шполянської районної ради передали шкільні автобуси в міську ОТГ

16 січня 2019, 17:02
Депутати Шполянської районної ради передали шкільні автобуси в міську ОТГСьогодні голова Шполянської районної ради Олександр Кузуб провів засідання позачергової сесії районної ради. У її роботі взяли участь керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, установ, організацій, підприємств, громадських організацій, а також сільські голови та голови об’єднаних територіальних громад.

На початку пленарного засідання голова районної ради привітав депутатів районної ради, які святкували свій день народження в міжсесійний період.

Депутати Шполянської районної ради передали шкільні автобуси в міську ОТГДо порядку денного пленарного засідання було включено 5 питань.

Після обговорення та внесення змін депутати затвердили запропоновані проекти рішень – передали шкільні автобуси в комунальну власність міської ОТГ, внесли зміни до рішення по передачі Іскренської загальноосвітньої школи в комунальну власність міської ОТГ та затвердили Акти приймання-передачі Іскренської загальноосвітньої школи, шкільних автобусів і частини майна територіального центру соціального обслуговування.

Наприкінці сесії голова районної ради подякував депутатам за злагоджену роботу.