Депутати Черкаської районної ради затвердили тариф на теплову енергію

15 січня 2019, 12:40
Депутати Черкаської районної ради затвердили тариф на теплову енергіюДнями голова Черкаської районної ради Олексій Собко провів засідання позачергової сесії районної ради. У її роботі взяли участь керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, установ, організацій, підприємств, громадських організацій, а також сільські голови та голови об’єднаних територіальних громад.

На початку пленарного засідання голова районної ради проінформував присутніх, що депутат Ткаченко Людмила Володимирівна, яка обиралася до районної ради по списку «Народної Партії», 23 грудня 2018 року обрана депутатом Руськополянської об’єднаної територіальної громади та достроково припинила повноваження депутата районної ради. В результаті територіальною виборчою комісією прийнято постанову про обрання наступного за списком депутата районної ради – Осадчого Сергія Степановича.

До порядку денного пленарного засідання було включено питання «Про встановлення комунальному підприємству теплових мереж Черкаського району тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання». Депутати Черкаської районної ради затвердили тариф на теплову енергію

З цього питання доповів начальник відділу комунальної власності виконавчого апарату районної ради Руслан Яковлев, який поінформував присутніх про формування тарифу відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 863 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» (зі змінами та доповненнями), Державним підприємством «Розрахунковий центр послуг» Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Після обговорення та внесення змін депутати затвердили запропонований проект рішення.

Наприкінці сесії голова районної ради подякував депутатам за злагоджену роботу та повідомив, що 23 грудня відбулися вибори в сільські ради об’єднаних територіальних громад та поздоровив новообраних голів та депутатів ОТГ.