Придбання бензогенераторів для соціально значущих об’єктів

14 січня 2019, 11:38
Придбання бензогенераторів для соціально значущих об’єктівЛіплявська ОТГ, пропрацювавши тільки рік у нових бюджетних умовах, уже продемонструвала певні досягнення. Адміністрація громади дбає не тільки про розвиток адміністративного центру, а й про розвиток всіх значущих соціальних об’єктів які розташовані в населених пунктах ОТГ.

Одним із прикладів є реалізація проекту «Придбання спеціального обладнання (бензогенераторів) для забезпечення безперебійного електроживлення соціально значущих об’єктів».

Поштовхом для втілення в життя громади проекту є часті збої в централізованій подачі електроенергії, пов’язані як із погодними умовами так із аваріями та перевантаженнями на лініях електропередач, що в свою чергу заважає в наданні якісних медичних, культурних, освітніх та адміністративних послуг. Якість послуг порушується через забезпечення нормативного температурного режиму в приміщенях, зміну часу проведення або й відміну заходів, затримку процедури обслуговування клієнтів тощо.

Відповідно до проекту, Ліплявською громадою закуплено та встановлено бензогенератори в Ліплявський та Келебердянський навчально-виховні комплекси.

Встановлення бензогенераторів дасть можливість забезпечити безперебійну та якісну роботу цих об’єктів.