На позачерговій сесії депутати схвалили суспільно важливі рішення

02 січня 2019, 14:50
На позачерговій сесії депутати схвалили суспільно важливі рішення28 грудня 2018 року голова Канівської районної ради Олег Лактіонов провів позачергове засідання сесії районної ради. У її роботі взяли участь голова райдержадміністрації Дмитро Шелест, помічники-консультанти народних депутатів України Владислава Голуба та Геннадія Бобова, керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, установ, організацій, підприємств, політичних партій, громадських організацій, а також сільські голови.

До порядку денного пленарного засідання було включено 5 питань. Найважливішим питанням стало обговорення проектів рішення «Про передачу бюджетної установи (комунального закладу) Яблунівського навчально-виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» Канівської районної ради із спільної власності територіальних громад сіл Канівського району у власність Канівської міської ради об’єднаної територіальної громади Черкаської області» та «Про внесення змін до структури та штатної чисельності, статуту та штатного розпису комунального некомерційного підприємства «Канівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Канівської районної ради».

Також, на пленарному засіданні депутати продовжили термін дії важливих програм: програми, спрямованої на розвиток стаціонарної допомоги Канівської ЦРЛ до 2023 року та районної програми з надання медичної допомоги хворим із соціально-значущими захворюваннями (серцево-судинними, судинно-мозковими, хронічною нирковою недостатністю, онкологічними) до 2020 року.

В кінці роботи голова районної ради Олег Лактіонов подякував депутатам за злагоджену роботу та повідомив, що 23 грудня відбулися вибори в сільські ради об’єднаних територіальних громад. Олег Лактіонов поздоровив новообраних голів та депутатів ОТГ і користуючись нагодою привітав присутніх із прийдешніми святами – Новим роком та Різдвом Христовим.