На сесії Канівської районної ради депутати заслухали звіт голови ради та схвалили районний бюджет на 2019 рік

26 грудня 2018, 14:30
На сесії Канівської районної ради депутати заслухали звіт голови ради та схвалили районний бюджет на 2019 рік22 грудня 2018 року відбулося засідання Канівської районної ради, яку провів голова районної ради Олег Лактіонов.

На початку засідання головуючий привітав іменинників, які святкували свій день народження в міжсесійний період та нагородив грамотами Канівської районної ради окремих депутатів Канівської районної ради VII скликання.

Депутатами було заслухано 20 питань, які детально були опрацьовані на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

На сесії Канівської районної ради депутати заслухали звіт голови ради та схвалили районний бюджет на 2019 рікПершим питанням порядку денного був «Звіт голови районної ради», який попередньо оприлюднений у газеті «Дніпрова Зірка» та на офіційному сайті районної ради. У звіті здійснено аналіз зробленого у звітний період депутатами, постійними комісіями, президією та виконавчим апаратом, а також окреслено проблеми над вирішенням яких необхідно працювати надалі. Не обійшлося без запитань та жвавого обговорення, але звіт Олега Лактіонова депутати підтримали одноголосно.

Не менш активно обговорювали питання «Про припинення контракту із головним лікарем комунального некомерційного підприємства «Канівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Канівської районної ради». головним лікарем некомерційного підприємства «Канівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Канівської районної ради. 31 грудня 2018 року закінчується термін дії контракту з Валентиною Андрон й подальше обрання кандидатури на посаду директора відбудеться на конкурсній основі. При обговоренні проекту рішення депутатами схвалено рішення зі змінами й доповненнями.На сесії Канівської районної ради депутати заслухали звіт голови ради та схвалили районний бюджет на 2019 рік

Депутатами було підтримано проект рішення «Про присвоєння звання «Почесний громадянин Канівщини». Ним став депутат районної ради Пустовий Микола Панасович, урочисте нагородження якого відбудеться на заходах з нагоди річниці утворення району в урочистій обстановці.

І насамкінець, прийнято бюджет району на 2019 рік. Попередньо проект рішення «Про районний бюджет на 2019 рік» заслухано і детально опрацьовано робочою групою по підготовці бюджету на бюджетних слуханнях, саме тому питання схвалено одноголосно.

На сесії Канівської районної ради депутати заслухали звіт голови ради та схвалили районний бюджет на 2019 рікТакож схвалили ряд інших важливих рішень із питань життєдіяльності району. В цілому робота депутатів на пленарному засіданні була конструктивною, з усіх запропонованих до розгляду питань схвалені відповідні рішення.

Закінчилось сесійне засідання на приємній ноті виступом мистецтвознавця, публіциста, кандидата філософських наук Василя Василика, який презентував свою збірку сатиричних мініатюр соціально-сатиричного спрямування «200 іронічних поглядів на росіян – «братів» наших заклятих».