На Тальнівщині до Дня місцевого самоврядування підбито підсумки роботи на кращу територіальну громаду

11 грудня 2018, 11:31
На Тальнівщині до Дня місцевого самоврядування підбито підсумки роботи на кращу територіальну громадуЗа інформацією Тальнівської районної ради, 7 грудня 2018 року на Тальнівщині проведено урочисті заходи з нагоди Дня місцевого самоврядування. Присутніх вітали голова районної ради Валентина Любомська та голова райдержадміністрації Василь Клименко та вручили високі нагороди.

За традицією напередодні Дня місцевого самоврядування підбиваються підсумки роботи територіальних громад та нагороджуються кращі представники органів місцевого самоврядування всіх рівнів, чий внесок у соціально-економічний, культурний розвиток був найвагомішим.

На Тальнівщині до Дня місцевого самоврядування підбито підсумки роботи на кращу територіальну громадуРайонна конкурсна комісія визначила трійку переможців на кращу територіальну громаду. Отже, 1 місце в районному конкурсі виборола громада Мошурівської сільської ради, яку нагороджено Почесною грамотою райдержадміністрації і районної ради та грошовою премією в розмірі 15 тисяч грн.

Друге місце у громади Кобринівської сільської ради, а третє –у громади Вишнопільської сільської ради. Їх також нагороджено Почесними грамотами райдержадміністрації і районної ради та грошовими преміями у розмірі відповідно 10 і 5 тисяч грн.

Далі Почесною Грамотою Верховної ради України нагороджено Кобринівського сільського голову Юрія Книша, а ювілейну відзнаку «200 років з Дня народження Т.Г.Шевченка» вручено керуючому справами виконавчого апарату районної ради Віталію Карпуку.

На Тальнівщині до Дня місцевого самоврядування підбито підсумки роботи на кращу територіальну громадуПочесною грамотою Черкаської обласної державної адміністрації і обласної ради за особливі заслуги у здійсненні ефективної діяльності органів місцевого самоврядування, високий професіоналізм, активну громадську діяльність та з нагоди Дня місцевого самоврядування нагороджено голову районної ради Валентину Любомську.

Під час урочистостей нагороджено також Лоташівського сільського голову Сергія Поліщука та голову постійної комісії районної ради з питань бюджету та економічного розвитку Олександра Дімітрова Почесними грамотами обласної державної адміністрації.

На Тальнівщині до Дня місцевого самоврядування підбито підсумки роботи на кращу територіальну громадуПочесну грамоту Черкаської обласної ради вручено депутату районної ради Володимиру Танцюрі та головному спеціалісту з питань електронного документообігу та інформаційного забезпечення діяльності районної ради організаційного відділу виконавчого апарату Тальнівської районної ради Ніні Гаюн.

Вітаючи зі святом, Валентина Любомська відмітила добру конструктивну співпрацю з районною державною адміністрацією, зокрема з головою – Василем Петровичем Клименком, та зазначила, що розпорядженням Президента України він призначений головою Маньківської райдержадміністрації, і привітала його з цим, подякувала йому за спільну роботу та побажала Василю Петровичу на теренах Маньківщини плідної і результативної діяльності.

На Тальнівщині до Дня місцевого самоврядування підбито підсумки роботи на кращу територіальну громадуДалі голова районної спілки прикордонників Микола Мельник за дорученням Центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота вручив нагороду «100 років на варті кордону» Легедзинському сільському голові Сергію Гульченку.

На завершення урочистої частини голови районної ради та райдержадміністрації вручили Подяки депутатам обласної ради.

Святковий настрій присутнім створювали музичні вітання у виконанні народного аматорського тріо «Дожниця» та бандуристки Ангеліни Щербини.