«СЕТАМ» нарощуватиме співпрацю з Черкащиною

07 березня 2018, 19:31
Інна Музика, «Черкаський край», №10, 7 березня 2018 року

5 березня у прес-центрі Черкаської ОДА відбулось підписання меморандуму про співпрацю між облдержадміністрацією і Державним підприємством «СЕТАМ».

З цієї нагоди у Черкаси завітав генеральний директор підприємства Віктор Вишньов. І голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко, і голова облради Олександр Вельбівець відзначили, що поглиблення співпраці відкриває нові можливості для Черкащини у системі торгів – а це прозорість та доступність системи, авторитет, закріплений роками вдалої праці ДП «СЕТАМ».
Олександр Вельбівець, як виявилося, мав безпосередню причетність до чи не першої співпраці ДП «СЕТАМ» із представником Черкаської області – він брав участь у засіданні сесії Лисянської районної ради, де ухвалили рішення про продаж монумента Леніна. Це були показові торги, коли за рахунок підвищення основних ставок вдалося реалізувати монумент не за початкові 120 тис. грн., а на 30 тисяч дорожче.
Віктор Вишньов підкреслив, що для державних установ послуги з реалізації майна надаються безкоштовно. А лоти, нереалізовані у три етапи з пониженням ціни, запропоновані на безкоштовну передачу. Торги захищені технологією «blockchange», що перешкоджає впливу на процес, підвищує прозорість і допомагає боротися з корупцією.