У трьох об’єднаних громадах області відбудуться вибори

11 жовтня 2016, 15:19
У трьох об’єднаних громадах області відбудуться вибориВідповідно до рішення Центральної виборчої комісії 18 грудня 2016 року в області будуть проведені вибори голів та депутатів у трьох об’єднаних територіальних громадах (ОТГ). Дві з них – у Корсунь-Шевченківському районі і одна – у Тальнівському.

У Корсунь-Шевченківському районі громада обиратиме представників до Стеблівської селищної ОТГ, до складу якої згідно підготовлених документів об’єднуються жителі смт Стеблів, сіл Гута-Стеблівська, Дацьки, Комарівка, Нова Буда, Переможинці, Прутильці, Сидорівка, Скрипчинці, Хильки, Шендерівка, Яблунівка.

У межах цього ж району вибори відбудуться і до Набутівської сільської об’єднаної територіальної громади, до складу якої включено села Бровахи, Буда-Бровахівська, Деренковець, Драбівка, Кичинці, Корнилівка, Мірошниківка, Набутів, Нетеребка, Паськів, Сахнівка та селища Сахнівське і Червоне.

У Тальнівському районі обиратиметься міський голова та депутати ради міської ОТГ, до складу якої об’єднуються місто Тальне, села Гордашівка, Соколівочка, Червоне і селища Здобуток, Степне, Тарасівка.