BO «ЧЕРКАЩАНИ» з турботою про прикордонників

25 травня 2016, 18:53
«Черкаський край», №41, 25 травня 2016 року

Оршанецький навчальний центр підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України за свою історію дав путівку в життя багатьом захисникам кордону незалежної України, які з честю несуть службу в різних куточках нашої держави.

З його стін вийшли справжні герої, якими пишається не тільки навчальний заклад, а й кожен свідомий громадянин: генерал-майор Ігор Момот, офіцери Сергій Єпіфанов, Володимир Гречаний, Ігор Петрів та багато інших славних синів України. Характерною рисою навчального центру є те, що він має потужну матеріально-технічну базу, кваліфікованих викладачів, а випускники вирізняються ґрунтовними знаннями, високим морально-психологічним духом, патріотизмом і готовністю до виконання надскладних завдань. Про що засвідчують, зокрема, й ратні діла прикордонників у зоні проведення АТО.

Випускники й курсанти навчального центру в Оршанці оточені любов\'ю та повагою широкої громадськості, вони є окрасою і гордістю всієї української армії. До зміцнення матеріально-технічної бази центру, створення належних умов для тих, хто опановує тут знання, долучаються як пересічні громадяни, так і меценати, благодійники, підприємці тощо. Добрі ділові партнерські відносини склалися з центром і в Черкаської обласної організації ВО «ЧЕРКАЩАНИ». Зокрема, Дмитро Кравченко, директор ГК «ЛНЗ» на потреби центру виділив 30 тисяч гривень, Сергій Міщенко, директор ПрАТ «Миронівська птахофабрика», – тонну курятини, директор ПП «Надія» Андранік Казарян надав шифер для ремонту казарми, депутати обласної ради від ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Григорій Плічко та Олександр Коваленко – канцелярське приладдя та м\'ясопродукти відповідно, ТОВ «НВФ «Урожай», яке очолює член ради обласної організації ВО «ЧЕРКАЩАНИ» Олег Васецький, – корми для підсобного господарства. Від секретаря Політради об\'єднання Анатолія Семиноги Оршанецький навчальний Центр підготовки молодших спеціалістів отримав тонну борошна, 500 кілограмів курячого м\'яса, 300 кілограмів гречки, 200 літрів соняшникової олії.

У ВО «ЧЕРКАЩАНИ» переконані, що бізнес повинен бути соціально відповідальним і підтримувати українську армію – це не лише велика честь, а й обов\'язок.

З нагоди професійного свята – Дня прикордонника – Черкаська обласна організація ВО «ЧЕРКАЩАНИ» шле охоронцям кордонів України найщиріші вітання та зичить усім здоров\'я, миру, мужності, довголіття і життєвих гараздів.