Голова обласної ради привітав медиків онкодиспансеру зі Всесвітнім днем боротьби проти раку

04 лютого 2021, 10:09

Очільник ради Анатолій Підгорний разом із головою ОДА Олександром Скічком привітали медиків Черкаського обласного диспансеру із Всесвітнім днем боротьби проти раку. Медикам вручили почесні грамоти та відзнаки.

За словами Анатолія Підгорного, цей день лікарі-онкологи вважають професійним святом.

- Лікарі Черкаського онкодиспансеру успішно здійснюють складні операції з трансплантації. Про їхній успіх знають далеко за межами області. Переконаний, що так триватиме й надалі,  - зауважив Анатолій Підгорний на своїй сторінці у Facebook

Також він додав, що попри карантинні обмеження, минулого року медикам онкодиспансеру вдалося пролікувати стільки ж пацієнтів, як і торік. До слова, у 2020-му році обласна рада виділила 29 млн грн для цього комунального закладу.

- Депутати минулої каденції завжди підтримували ініціативи щодо розвитку онкодиспансеру та інших медичних установ. У новому складі ради також є чимало медиків, а завдяки ефективній роботі постійної комісії з питань охорони здоров'я та соціального захисту вдасться комплексно розуміти проблеми галузі та вчасно їх ліквідовувати, - вважає Анатолій Підгорний.

За словами голови ради, цьогоріч неодноразово відбувалися робочі зустрічі з очільником комунального закладу Віктором Парамоновим, обговорювали найближчі плани й потреби онкодиспансеру аби продовжити розвиток трансплантології на Черкащині.

- Зі свого боку можу із впевненістю пообіцяти, що всі ініціативи будуть об'єктивно підтримані. І насамкінець найголовніше! Шановні медики, щиро вітаю вас із професійним святом, бажаю міцного здоров'я вам, вашим родинам та пацієнтам. Нехай поряд будуть вірні друзі та надійні колеги і вдається отримувати максимум від життя, - додав Анатолій Підгорний.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/golova-oblasnoi-radi-privitav-medikiv-onkodispanseru-zi-vsesvitnim-dnem-borotbi-proti-raku