понеділок, травня 2, 2022

"ОККО" та "WOG", одні з найбільших в Україні мереж АЗС, в умовах дефіциту пального на ринку заявили про тимчасове обмеження його продажу до 10 л за наявності картки лояльності або додатку. Про це йдеться на офіційних сторінках у Facebook цих АЗС.

На "WOG" таке обмеження діє з 14:00 29 квітня. За наявності картки лояльності PRIDE приватні клієнти можуть придбати 10 л пального на добу. Система PRIDE контролюватиме ліміт автоматично. При цьому скасовується обмеження відпуску в каністри.

На "ОККО" з першого травня власники карток Fishka, можуть заправлятися пальним PULLS 95 та PULLS Diesel - від 10 л в одне авто. Ті, хто не має карток лояльності, можуть заправити своє авто пальним PULLS 95 та PULLS Diesel – 5 л в одне авто.

Ліміт встановлюється на одну заправку. Наступну заправку можна провести протягом доби, але не раніше ніж через 2 години.

За зверненням дитячого відділення КНП «Черкаського обласного онкологічного диспансеру» ЧОР, студенти-митці ЧНУ ім. Б. Хмельницького розписали стіни боксу та двох палат для важкохворих діток.

- Благодійний проєкт втілили в життя студенти ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва: Іван Манзенко, Дар’я Черенок, Ярослава Ясинська, Анна Розчепій, Юлія Заржицька, Дар’я Бородіна, Руслана Турлюн, Олександра Степанова, Катерина Горова, Юлія Залозна, Анна Кравчук, - зазначають в університеті.

Поетичну виставу "Осьмачка... Вільний" для глядачів показали актори Черкаського академічного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка минулого тижня. Отримані кошти спрямували на потреби ЗСУ та Гуманітарного центру ЧМР. Про це повідомляє пресслужба комунального закладу.

- Ми вирішили показати благодійну виставу, адже не повинні забувати, що в Черкасах тихо й спокійно завдяки нашим воїнам. Вважаємо, що зараз необхідно допомагати людям, в яких окупанти забрали дах над головою, - зазначив головний режисер Станіслав Садаклієв.

Прем'єра "Осьмачка... Вільний" відбулась у 2020 році. Поет і письменник Тодось Осьмачка народився у 1895 році в селі Куцівка, що на Смілянщині. Після себе залишив геніальний творчий спадок, з яким не всі ознайомились.