Депутати Чигиринської районної ради ухвалили низку важливих рішень

21 грудня 2018, 12:14
Депутати Чигиринської районної ради ухвалили низку важливих рішеньЗа інформацією Чигиринської районної ради, 20 грудня 2018 року голова районної ради Валентина Алєксєєвець провела пленарне засідання чергової сесії районної ради.

У роботі взяли участь депутат обласної ради Павло Захарцев, керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, підприємств, установ і організацій та сільські голови району.

Всі питання, що подано на розгляд чергової сесії, попередньо були розглянуті на засіданнях президії та постійних комісій районної ради.

Розпочали роботу депутати із обговорення питання про надання згоди на прийняття в районну комунальну власність Мельниківського НВК І ступеня.

Депутати Чигиринської районної ради ухвалили низку важливих рішеньПотім, депутати опрацювали проект програми економічного і соціального розвитку району на 2019 рік, який представила начальник відділу економічного розвитку і торгівлі управління агропромислового та економічного розвитку, містобудування та архітектури райдержадміністрації Олена Яковенко.

З проектом районного бюджету на 2019 рік ознайомив начальник фінансового управління райдержадміністрації Володимир Федченко.

Володимир Кузьмович наголосив, що загальний обсяг доходів районного бюджету на 2019 рік визначено у сумі 151042,0 тис.грн. В структурі доходів найбільш вагомим джерелом залишається податок та збір на доходи фізичних осіб. При розрахунку на 2019 рік даного податку, враховано зміни, що передбачаються в зв’язку із утворенням об’єднаних територіальних громад.

Депутати Чигиринської районної ради ухвалили низку важливих рішеньРазом з тим, депутати погодили зміни, які було запропоновано внести до районного бюджету на 2018 рік.

В свою чергу керівник секретаріату районної ради Віталій Синяков прозвітував про виконання плану роботи районної ради за 2018 рік та ознайомив із планом роботи районної ради на 2019 рік, а також проінформував щодо списання майна районної комунальної власності.

Окрім того, депутати опрацювали та внесли зміни та доповнення до районної програми забезпечення пожежної безпеки на 2016-2020 роки, Програми реформування системи надання адміністративних послуг у Чигиринському районі на 2016-2020 роки, програми фінансового забезпечення діяльності Чигиринської районної територіальної виборчої комісії під час підготовки і проведення перших місцевих виборів у 2018 році.

Своїм рішенням народні обранці також затвердили технічні документації з грошової оцінки земельних ділянок та внесли зміни до Тимчасового порядку видалення дерев, кущів та інших зелених насаджень за межами населених пунктів на території Чигиринського району.

За результатами засідання ухвалено відповідні рішення.

Після завершення роботи тридцять п’ятої чергової сесії районної ради депутати провели пленарне засідання позачергової тридцять шостої сесії районної ради.

Відповідно до порядку денного депутати розглянули одне питання та ухвалили рішення прийняти в районну комунальну власність Мельниківський навчально-виховний комплекс І ступеня.