Провела засідання постійна комісія з питань комунальної власності, підприємництва та регуляторної політики

17 грудня 2018, 18:24
Провела засідання постійна комісія з питань комунальної власності, підприємництва та регуляторної політикиЗ розгляду Програми економічного і соціального розвитку Черкаської області на 2019 рік розпочала засідання постійна комісія обласної ради з питань комунальної власності, підприємництва та регуляторної політики. Вела його голова комісії Наталя Кравцова.

У роботі постійної комісії взяв участь перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко.

Інформував з першого питання директор Департаменту регіонального розвитку Роман Карманнік.

Провела засідання постійна комісія з питань комунальної власності, підприємництва та регуляторної політикиПотім члени комісії заслухали директора Департаменту фінансів облдержадміністрації Наталю Кравченко, яка інформувала з двох питань – внесення змін до обласного бюджету на 2018 рік і про обласний бюджет на 2019 рік.

Опісля депутати перейшли до розгляду профільних питань. З ними присутніх ознайомив начальник управління майном виконавчого апарату обласної ради Віталій Петров.

Депутати схвалили проект Програми фінансової підтримки підприємств спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Черкаської області на 2019-2021 роки та підтримали проекти рішень про утворення статутного капіталу комунальних некомерційних підприємств.

Провела засідання постійна комісія з питань комунальної власності, підприємництва та регуляторної політикиПотім надали згоду на затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та на внесення змін до порядку укладання контрактів з керівниками підприємств, установ, закладів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Черкаської області та затвердження типових форм контрактів.

На завершення роботи члени комісії погодили призначення керівників комунальних некомерційних підприємств – головних лікарів обласної лікарні, кардіологічного центру, психіатричної лікарні, наркологічного, протитуберкульозного і шкірно-венерологічного диспансерів, стоматологічної поліклініки та обласного центру планування сім’ї та репродукції людини, засновниками яких є Черкаська обласна рада.

Надано також згоду на призначення на посаду директора комунального закладу «Смілянська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат І-ІІ ступенів».