Олександр Вельбівець взяв участь у міжнародній конференції

15 листопада 2018, 16:18
Олександр Вельбівець взяв участь у міжнародній конференції– Відомо, що Черкащина має успішний досвід реалізації багатьох інвестиційних проектів в різних галузях і напрямках. Ось і сьогодні ми зібралися, щоб обговорити можливі шляхи реалізації спільного проекту «Чиста вода для Корсуня ІІ», – зазначив Олександр Вельбівець під час участі у міжнародній конференції «Очищені стічні води –чиста Рось – здорові корсунці», що відбулася 13 листопада 2018 року у м. Корсунь-Шевченківський.

Також він висловив вдячність представникам міста-побратима Гіфхорна (Німеччина) за допомогу у виготовлені проектної документації для реконструкції системи водопостачання у місті Корсуні-Шевченківському, оскільки цей проект дасть можливість облаштувати альтернативну мережу водопостачання, що забезпечить більш високу ступінь надійності і безперебійності подачі води до споживача в місті та побажав учасникам конференції плідної співпраці.

У ході проведення заходу учасники конференції обговорили питання: «Збереження водних ресурсів – шлях до сталого розвитку», «Шляхи вирішення питань стічних вод на державному і місцевому рівнях» та «Проблеми річки Рось і їх вирішення».

На завершення представники громадськості мали змогу отримати відповіді на всі питання, які їх цікавили щодо стану очищення стічних вод та можливості покращення якості водопостачання в місті.

Цей захід організовано в рамках спільного німецько-українського проекту «Муніципальні партнерські відносини з Україною», який діє другий рік, розроблений Сервісною службою «Міста в єдиному світі» (SKEW) організацією «Engagement Global» за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини з метою розвитку німецько-українських партнерських відносин та сприяння їх зміцненню.