На Драбівщині відзначено День працівників сільського господарства

14 листопада 2018, 19:40
На Драбівщині відзначено День працівників сільського господарстваВідзначення Дня працівників сільського господарства – це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу!

Аграрний сектор економіки тому й іменується базовим, що разом з іншими складає основу життя держави та добробуту її громадян. День працівників сільського господарства – свято, що традиційно підсумовує кропітку працю аграріїв, завершує хліборобський рік, сповнений хвилюваннями і турботами про врожай.

За інформацією Драбівської районної ради 14 листопада, напередодні професійного свята в районному Центрі культури і дозвілля відбулися урочистості на честь працівників агропромислового розвитку Драбівщини.

Привітати людей праці на свято завітали голова районної ради Володимир Дзега, голова районної державної адміністрації Іван Гайдай, начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Віктор Хрущ. Вони висловили щирі слова вдячності сільським трудівникам.

Зокрема, Володимир Дзега у вітальному слові сказав, що від результатів праці всіх, хто присвятив себе нелегкій, але такій важливій сільськогосподарській галузі, залежить здоров\'я, добробут та достаток людей.

– Драбівщина славна прадавніми традиціями, щирими та працьовитими людьми, які виконують високий обов\'язок щодо формування продовольчого потенціалу держави, і наші невтомні сільські трударі щоденною кропіткою працею роблять вагомий внесок у зміцнення економіки району, покращення добробуту його жителів», – наголосив у своєму виступі Володимир Дмитрович.
Під час урочистостей керівники району вручили спільні районної ради та райдержадміністрації Почесні грамоти тим, хто, доклавши потужних зусиль, здобув вагомі результати.

Гарний настрій присутнім на святі подарував вокально-інструментальний ансамбль «Ерідон».