У Христинівці для службовців проведено тематичний семінар

25 квітня 2017, 18:34
У Христинівці для службовців проведено тематичний семінар 25 квітня 2017 року Черкаський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів провів виїзний короткостроковий тематичний семінар підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування Христинівського району

Підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування є одним з найефективніших методів забезпечення належного рівня професіоналізму посадовців, здатних реалізовувати поставлені Президентом і Урядом України завдання.

Програма виїзного семінару була розроблена з урахуванням потреб Христинівського району та завдань, що ставлять перед посадовцями щодо ефективної реалізації реформи децентралізації територіального управління.

В ході семінару слухачі обговорили територіальну організацію влади; реформу місцевого самоврядування; практичні аспекти організації роботи об’єднаних територіальних громад; основні положення антикорупційного законодавства України; шляхи запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у діяльності державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

Галузева складова програми семінару була сформована для різних цільових груп. Реалізовували її керівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, обласної ради, міжрегіонального управління Нацдержслужби України у місті Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській областях.

Ефективність семінару значною мірою залежала від тісної співпраці організаторів заходу з керівниками району – головою Христинівської районної ради Анатолієм Бордуном та головою Христинівської районної державної адміністрації Людмилою Денисюк, які забезпечили необхідні умови для якісної роботи викладачів та слухачів.

Участь в семінарі взяли більше 180 посадовців Христиніського району, які отримали нові професійні знання і навички, що допоможуть приймати ефективні управлінські рішення на місцях і сприятимуть утвердженню місцевого самоврядування як фундаменту народовладдя.