Депутати працювали у складі постійних комісій обласної ради

21 березня 2017, 20:17
Депутати працювали у складі постійних комісій обласної ради21 березня 2017 року відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення, що провів голова комісії Олег Баштан.

У засіданні взяв участь заступник голови обласної ради Вадим Гайович.

Присутні заслухали та підтримали внести на розгляд чергової сесії обласної ради звіт про виконання обласного бюджету за 2016 рік та запропонований проект змін до обласного бюджету на поточний рік; програму медикаментозного забезпечення хворих із трансплантованими органами та програму економічного і соціального розвитку області на 2017 рік, Депутати працювали у складі постійних комісій обласної ради а також заслухали інформації про хід виконання обласної програми «Надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю» на 2014-2017 роки, про стан функціонування мережі закладів охорони здоров’я та забезпечення заробітними платами медичних працівників у Черкаській області та про хід виконання обласної комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки.

Серед іншого депутати заслухали хід виконання ряду інших програм, що перебувають на контролі постійної комісії, та зняли з контролю ті програми, термін дії яких закінчився.

Також члени комісії розглянули та рекомендували на розгляд сесії для призначення кандидатуру Ніколенко В. М. на посаду генерального директора Черкаського обласного комунального підприємства «Фармація», яка відповідно до вимог чинного законодавства пройшла конкурс на заміщення цієї вакантної посади та стала переможцем.