У Черкасах відзначено першу річницю діяльності патрульних поліцейських

01 березня 2017, 20:32
У Черкасах відзначено першу річницю діяльності патрульних поліцейських1 березня 2017 року працівники патрульної служби Національної поліції в м. Черкаси відзначили першу річницю з дня прийняття присяги.

В урочистих заходах, що відбулися в обласній філармонії, взяв участь заступник голови обласної ради Вадим Гайович.

Звертаючись до правоохоронців, він зазначив, що черкаська патрульна поліція витримала цей річний іспит успішно, з честю. І головне, що цю оцінку поставила не влада, як було зазвичай, а прості громадяни. Свій перший авторитет черкаські патрульні створювали із крупиць добра, сміливих, а іноді, навіть, героїчних вчинків.

Заступник голови обласної ради висловив сподівання, що цей рік стане міцним фундаментом, на якому буде розбудовуватися нова патрульна поліція України, та зауважив, що життя ще не раз буде випробовувати їх на професіоналізм, на уміння поєднувати свою реакцію на непрості події та колізії – з чітким і безумовним дотриманням законів.

Він висловив переконання, що присяга та форма і надалі будуть уособлювати для патрульних поліцейських вірність своєму покликанню, службовому й громадянському обов’язку, нетерпимість до негативних явищ у суспільстві.

Вадим Гайович побажав усім щастя, здоров’я і добра, успіхів у щоденній службі, миру та благополуччя в родинах та вручив кращим патрульним та іншим правоохоронцям Почесні грамоти обласної ради.