Проведено сесію Шполянської районної ради

22 липня 2016, 19:49
Проведено сесію Шполянської районної ради22 липня 2016 року голова Шполянської районної ради Олександр Кузуб провів засідання позачергової восьмої сесії районної ради.

У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Володимир Потапенко, депутат обласної ради Василь Уманець, міський та сільські голови, керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, керівники районних установ, підприємств та організацій, представники засобів масової інформації.

Депутати районної ради приступили до обговорення питань включених до порядку денного після його затвердження. Фінансовим управлінням райдержадміністрації, з метою проведення уточнень, викликаних змінами обсягів цільових субвенцій, переданих сільськими бюджетами, розподілом вільних залишків бюджетних коштів та розподілом перевиконання власних доходів районного бюджету за підсумками виконання за І півріччя винесено проект внесення змін до районного бюджету на розгляд депутатів районної ради. Депутати затвердили внесення змін до районного бюджету, Програму модернізації систем одержання та обробки інформації Шполянського відділення Смілянської ОДПІ головного управління Державної фіскальної служби в Черкаській області та надали згоду на списання кредиторської заборгованості КЗ \"Шполянський районний центр первинної медико-санітарної допомоги\".

Потім вони погодили укладення договору оренди теплогенераторної на твердому паливі Водянського НВК, надали дозвіл на списання майна районної комунальної власності та затвердили технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, що перебувають в оренді для ведення фермерського господарства.

На сесії також розглядалося звернення до Голови Верховної Ради України Парубія А.В. щодо відновлення роботи Шполянського районного суду. Після активного обговорення звернення депутати ухвалили позитивне рішення.

Усі розглянуті на сесії питання знайшли підтримку депутатів районної ради у схваленні відповідних рішень.