Депутати Черкаської районної ради перерозподілили кошти районного бюджету

15 липня 2016, 18:00
Депутати Черкаської районної ради перерозподілили кошти районного бюджету15 липня 2016 року відбулось пленарне засідання сьомої сесії Черкаської районної ради VII скликання, яке провів голова районної ради Олексій Собко.

У роботі сесії взяли участь заступник голови районної державної адміністрації, депутат районної ради Петро Коренюк, керівники районних служб, структурних підрозділів, комунальних установ, сільські голови, представники громадських об’єднань та місцевих засобів масової інформації.

У передбачений Регламентом роботи районної ради час представники депутатських фракцій озвучили звернення і запити.

Після внесених пропозицій до порядку денного, де було включено ряд питань, депутати приступили до розгляду питань порядку денного.

Про хід виконання та внесення змін до «Районної Програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2013-2016 роки» доповів начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Сергій Чубань, який зазначив, що для нарахування субсидій мешканцям району вчасно, управлінню потрібно створити додатково шість робочих місць, які потрібно забезпечити комп’ютерами, меблями, канцтоварами та створити комфортні умови. Крім того працівники управління будуть працювати в дві зміни, задля прискорення обрахунку та перевірки правильності нарахувань субсидій.

Під час пленарного засідання депутати заслухали про хід виконання ряду районних програм: про програму удосконалення роботи органів виконавчої влади у Черкаському районі на 2016-2017 роки; про районну програму «Надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю на 2015-2017 роки»; про Програму підтримки сім’ї та молоді Черкаського району на 2014 2017 роки.

Потім депутати заслухали інформацію управління агропромислового комплексу райдержадміністрації щодо проведення жнивної компанії 2016 року.

Також депутати обговорили та підтримали внесення змін до рішення районної ради від 15.01.2016 №3-2/VII «Про районний бюджет на 2016 рік». Доповідаючи з цього питання, начальник фінансового управління райдержадміністрації Ганна Шокот відзначила, що відбулися зміни в доходній частині загального фонду районного бюджету і на сьогодні складають в сумі 2523,0 тис.грн.

У ході засідання депутати прийняли ще низку рішень, зокрема, щодо технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, питань управління майном районної комунальної власності, звернення депутатів Черкаської районної ради та депутатський запит депутата районної ради Івана Будяка.