Депутати Уманської районної ради заслухали звіт голови райдержадміністрації та розглянули інші питання

17 червня 2016, 15:32
Депутати Уманської районної ради заслухали звіт голови райдержадміністрації та розглянули інші питання17 червня 2016 року голова Уманської районної ради Оксана Супрунець провела засідання чергової дев\'ятої сесії районної ради.

У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Віталій Олійник, голови місцевих громад району, керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, керівники районних установ, підприємств та організацій, які мали відношення до питань, що розглядалися на сесії, представники засобів масової інформації.

Звіт голови Уманської райдержадміністрації про виконання програм соціального, економічного та культурного розвитку, бюджету, рішень ради із зазначених питань та делегованих районною радою повноважень став головним питанням порядку денного сесії.

Депутати Уманської районної ради заслухали звіт голови райдержадміністрації та розглянули інші питанняУ своєму звіті Віталій Олійник детально зупинився на питаннях сільськогосподарського та промислового виробництва, галузях освіти, спорту, культури, охорони здоров’я та інших аспектах роботи райдержадміністрації. Його співдоповідачами були начальник управління економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Тетяна Солом\'яна; начальник відділу освіти райдержадміністрації, депутат районної ради Борис Бондар; головний лікар центральної районної лікарні Інна Добрянська; заступник начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства РДА Алла Кодолова.

Наступним депутати розглянули інформацію керівника Уманської місцевої прокуратури Романа Павленка про результати роботи на території Уманського району.

Потім на сесії з інформацією про стан організації оздоровлення дітей, учнівської молоді влітку 2016 року виступив начальник відділу освіти райдержадміністрації, депутат районної ради Борис Бондар.

Депутати Уманської районної ради заслухали звіт голови райдержадміністрації та розглянули інші питанняВ ході роботи депутати внесли зміни до рішень районної ради «Про районну програму розвитку та забезпечення функціонування системи оповіщення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій на період 2016-2018 років»; «Про Комплексну програму функціонування та розвитку системи цивільного захисту району, забезпечення цивільної готовності та мобілізації, створення місцевого матеріально-технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2016-2017 роки», а також до районної цільової програми «Призовна дільниця» на 2014-2016 роки; до районної комплексної програми «Турбота» на 2014-2020 роки; до районної комплексної програми щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки(перепідготовки) учасників антитерористичної операції, соціального захисту членів їх сімей та вшанування пам’яті загиблих учасників антитерористичної операції на 2015-2017 роки.

На сесії було розглянуто й питання про виконання районного бюджету за І квартал 2016 року та внесення змін до районного бюджету на 2016 рік. Про це інформував депутатів начальник фінансового управління райдержадміністрації Микола Івасюк.

Окремо було розглянуто питання про план роботи районної ради на ІІ півріччя 2016 року; про затвердження технічної документації з нормативно-грошової оцінки земельних ділянок та інше.

На завершення сесії депутати ухвалили звернення до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо необгрунтованості підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

Усі розглянуті на сесії питання знайшли підтримку депутатів районної ради у схваленні відповідних рішень.