Депутати Городищенської районної ради затвердили низку районних програм

17 червня 2016, 12:27
Депутати Городищенської районної ради затвердили низку районних програм16 червня 2016 року заступник голови районної ради Микола Панчишин провів сьому сесія Городищенської районної ради.

В її роботі взяли участь депутат обласної ради Олександр Лупашко, голова районної державної адміністрації Олексій Лавріненко, керівники районних служб, структурних підрозділів, комунальних установ, голови територіальних громад району, представники засобів масової інформації.

Першим питанням пленарного засідання стало внесення змін до складу президії районної ради сьомого скликання. Потім депутати заслухали інформації прокурора Смілянської місцевої прокуратури Черкаської області Олександра Курбета щодо діяльності прокуратури на території Городищенського району та начальника Городищенського відділення Смілянського відділу Головного управління національної поліції в Черкаській області Віталія Баклицького про діяльність у сфері охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, забезпечення публічної безпеки і правопорядку на території району.

Крім того, депутати затвердили низку районних програм, а саме: забезпечення правопорядку, запобігання і протидії корупції в районі на 2016-2020 роки; «Опорна школа»; «Інноваційні школи Городищини» на 2016-2020 роки; оздоровлення і відпочинку дітей на 2016-2020 роки; забезпечення учасників АТО та членів їх сімей житлом у 2016-2020 роках.
Вони також внесли зміни до програм: підтримки заходів мобілізації та забезпечення територіальної оборони на 2016-2018 роки; підтримки органів виконавчої влади Городищенського району на 2016 рік та до рішення районної ради від 29.12.2015 № 3-6/7 \"Про районний бюджет на 2016 рік\".

Відповідно до порядку денного сесії депутати затвердили технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельних ділянок в адмінмежах Дирдинської та Петропавлівської сільських рад.

На завершення депутати районної ради схвалили звернення до Черкаської обласної ради щодо порушення клопотань перед Президентом України, Верховною Радою України, Кабінетом Міністрів України стосовно перегляду тарифів на житлово-комунальні послуги для населення та приведення їх у відповідність до обґрунтованих норм.