Олександр Вельбівець з нагоди Дня медичного працівника: «Ви є оберегами і здоров’я, і людського життя»

16 червня 2016, 19:32
Олександр Вельбівець з нагоди Дня медичного працівника: «Ви є оберегами і здоров’я, і людського життя»В обласній філармонії 16 червня 2016 року проведено урочистості з нагоди Дня медичного працівника.

Голова обласної ради Олександр Вельбівець, вітаючи присутніх працівників медичної галузі, відзначив їх вагомий вклад в охорону здоров’я жителів Черкащини.

– Хочу подякувати усім, кожному з вас – і ветеранам медицини, і молодим спеціалістам, і тим, хто сьогодні присутній на урочистостях, і хто перебуває у цей святковий час на своєму посту, за фаховість і професіоналізм, за людяність і душевність.

Олександр Вельбівець з нагоди Дня медичного працівника: «Ви є оберегами і здоров’я, і людського життя»«Ви є оберегами і здоров’я, і людського життя, хоча на озброєнні у вас не завжди є в достатній кількості лікарські засоби або сучасне діагностичне та лікувальне обладнання. Проте й винагорода за самовіддану працю – безцінна. Це – безмежна, ніким не виміряна, вдячність пацієнтів. Це – і визнання колег та повага у суспільстві, – наголосив голова обласної ради.

На завершення виступу Олександр Вельбівець вручив ряду працівників галузі Почесні грамоти обласної ради.Олександр Вельбівець з нагоди Дня медичного працівника: «Ви є оберегами і здоров’я, і людського життя»

Урочисті заходи супроводжувалися виступами художніх колективів. Святковий настрій дарували медичним працівникам черкаського краю академічний заслужений український народний хор під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Леоніда Трофименка, керівника оркестру - заслуженого артиста України Олексія Колесника та балетмейстера Тамари Зуєвої, ансамбль народної музики \"Росава», тріо \"Вербена\", зразковий хореографічний колектив \"Ірбіс\", вокальний ансамбль \"Перлина\" дитячої школи мистецтв, заслужена артистка України Любов Доброноженко, соліст філармонії Сергій Нетахата та інші.