На сесії Шполянської районної ради прийнято Програму з ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування та внесено зміни до ряду інших

15 червня 2016, 16:08
На сесії Шполянської районної ради прийнято Програму з ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування та внесено зміни до ряду інших15 червня 2016 року відбулось пленарне засідання сьомої сесії Шполянської районної ради VII скликання, яке провів голова районної ради Олександр Кузуб.

У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Володимир Потапенко, керівники районних служб, структурних підрозділів, комунальних установ, сільські голови, представники громадських об’єднань та місцевих засобів масової інформації.
До порядку денного сьомої сесії районної ради було внесено 24 питання, які, відповідно до Регламенту роботи Шполянської районної ради, попередньо розглянуто на засіданнях постійних комісій.

На початку роботи пленарного засідання голова районної ради Олександр Кузуб привітав Лебединського сільського голову Олексія Рудаса із зайнятим призовим третім місцем в обласному конкурсі \"Краща сільська рада\" та вручив йому Диплом переможця. На сесії Шполянської районної ради прийнято Програму з ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування та внесено зміни до ряду інших

На розгляд народних обранців було презентовано інформацію про виконання районного бюджету за І квартал 2016 року. Варто зазначити, що за І квартал до загального фонду надійшло 70,3% коштів до затвердженого плану звітного періоду, а до спеціального фонду 48,2% коштів до плану, затвердженого на рік, тоді як власних доходів надійшло 147,4% до затвердженого плану.

Депутати проголосували за внесення змін до районного бюджету на 2016 рік, що зумовлене передачею ряду субвенцій від міської та сільських рад, згідно з яким збільшено видатки відділу освіти на утримання загальноосвітніх шкіл.

На засіданні було підтримано звернення голови Житомирської районної ради та прийнято Програму з ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення Шполянського району на 2016-2020 роки.

Депутатами не схвалена районна Програма розвитку газети \"Шполянські вісті\" та розширення поінформованості населення Шполянського району на 2016-2017 роки, але схвалено Програму інформатизації сфери охорони здоров\'я району на 2016-2020 роки.На сесії Шполянської районної ради прийнято Програму з ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування та внесено зміни до ряду інших

Районні депутати підтримали прийняття районної комплексної Програми \"Медичні кадри\" на 2016-2018 роки.

У ході роботи депутати Шполянщини внесли зміни до ряду районних Програм, а саме: забезпечення мобілізаційної роботи та здійснення заходів зміцнення обороноздатності держави на 2014-2016 роки в Шполянському районі; профілактики злочинності в Шполянському районі на 2016-2020 роки; розвитку Шполянського телебачення і радіомовлення на 2016-2017 роки та затвердили Статут редакції Шполянського районного телерадіомовлення в новій редакції, а також розглянули низку питань, що стосуються фінансів та галузі освіти.

Відповідно до чинного законодавства усі рішення районної ради та результати поіменного голосування депутатів розміщені на офіційному веб-сайті районної ради у розділах \"Діяльність\" та \"Документи\".