Колектив «Черкаського краю» привітали із професійним святом

06 червня 2016, 15:25
Колектив «Черкаського краю» привітали із професійним святом6 червня 2016 року, у День журналіста України, перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко та депутат обласної ради Микола Овчаренко привітали творчий колектив обласної газети «Черкаський край», співзасновником якого є Черкаська обласна рада, із професійним святом.

– Приємно відзначити вашу громадянську мужність у відстоюванні свободи слова, принципів демократії, справедливості і законності. Щодня, щогодини, попри всі проблеми та перешкоди, ви чесно і відповідально робите свою справу. І вам довірено високу місію не тільки правдиво повідомляти про події, які відбуваються в Шевченковому краї та світі, а й формувати світогляд жителів області, по суті – описувати й творити історію сучасності, – відзначив Валентин Тарасенко.Колектив «Черкаського краю» привітали із професійним святом

Від імені керівництва обласної ради він подякував усім працівникам «Черкаського краю», яких добре знають читачі та «тим, хто «залишається за кадром», хто набирає, макетує та редагує статті» та побажав медійникам гострих пер і цікавих тем, мирного неба і міцного здоров\'я, творчого натхнення та життєвої наснаги.

Із нагоди професійного свята Валентин Тарасенко вручив головному редактору видання Тетяні Калиновській Почесну грамоту обласної ради за багаторічну самовіддану працю, високий професіоналізм та особистий внесок у розвиток інформаційного простору Черкащини.