Позачергова сесія Уманської районної ради розглянула питання змін до бюджету

30 травня 2016, 13:00
Позачергова сесія Уманської районної ради розглянула питання змін до бюджету27 травня 2016 року голова Уманської районної ради Оксана Супрунець провела засідання позачергової восьмої сесії районної ради.

У роботі пленарного засідання взяли участь голова районної державної адміністрації Віталій Олійник, головний лікар центральної районної лікарні Інна Добрянська, головний лікар районного центру первинної медико-санітарної допомоги Олександр Новаківський, представники місцевих ЗМІ.

На порядку денному сесії - питання про внесення змін до рішення районної ради від 22.12.2015 № 3-1/VІІ “Про районний бюджет на 2016 рік”.

З цього питання порядку денного інформувала присутніх на сесії депутатів районної ради заступник начальника фінансового управління райдержадміністрації Людмила Матушевська. Зокрема, Людмила Петрівна зазначила, що внесення змін до районного бюджету викликані змінами в частині міжбюджетних трансфертів (за рахунок субвенцій з місцевих бюджетів інших рівнів).

Позачергова сесія Уманської районної ради розглянула питання змін до бюджетуПісля активного обговорення запропонованих змін депутатами було ухвалено рішення про надання з районного бюджету за рахунок сільських бюджетів субвенції обласному бюджету у розмірі 725 тис.грн. на закупівлю пересувного флюорографа для Уманського району на умовах співфінансування.

Також в ухваленому рішенні зазначено, що з районного бюджету надається субвенція обласному бюджету у розмірі 200 тис.грн. на фінансування проекту з поліпшення екологічного, технічного стану та благоустрою водойми (Став Громадський) в межах населеного пункту Берестівець.