Працівники хімічної галузі області відзначають професійне свято

27 травня 2016, 20:18
Працівники хімічної галузі області відзначають професійне свято27 травня 2016 року у приміщенні Палацу культури «Дружба народів» відбулися урочистості з нагоди відзначення професійного свята працівників хімічної промисловості – Дня хіміка.

Привітати представників галузі завітали перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко, заступник голови облдержадміністрації, депутат обласної ради Костянтин Омаргалієв, представник Союзу хіміків України Олексій Голубов, голова Правління ПАТ «Азот» Віталій Скляров, представники міської влади, громадських організацій та спілок області.

Працівники хімічної галузі області відзначають професійне святоУрочистості відкрив Віталій Скляров, звернувшись із вітаннями до працівників найбільшого хімічного підприємства області. Він зауважив, що незважаючи на всі негаразди економічного характеру, за минулий рік підприємству все ж вдалося подолати негативні виклики та зберегти виробництво, а також продовжувати виконувати соціальну функцію – допомагати обласному центру і його жителям.

Привітали трудовий колектив ПАТ «Азот» представники обласної влади.

– Сьогодні саме хімічна галузь для України є важливою складовою національної промисловості, а для Черкащини – візитною карткою. Більше п’яти десятиліть черкаський «Азот» здійснює вагомий вплив на всі сфери життєдіяльності нашого регіону. Це і розвиток інфраструктури обласного центру, і підтримка роботи транспорту, а найбільше – аграрного сектору. Працівники хімічної галузі області відзначають професійне святоПереконаний, що працівники «Азоту» й надалі успішно розвиватимуть своє виробництво, адже для більшості з вас хімічна промисловість – це не просто робота, а улюблене заняття, що стало справою всього життя, – відзначив перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко.

Кращим працівникам підприємства гості свята вручили почесні грамоти і відзнаки, премії та пам’ятні подарунки. Завершились урочистості святковим концертом.