Ще два автомобілі від благодійників поїдуть на допомогу бійцям

15 вересня 2015, 17:37
Ще два автомобілі від благодійників поїдуть на допомогу бійцям15 вересня голова обласної ради Валентина Коваленко та канівський підприємець Ігор Сухобрус передали воїнам АТО два автомобілі марки УАЗ. Обласна рада надала підприємцю-волонтеру списані старі автівки, а його фірма безкоштовно їх полагодила. Тепер вони служитимуть військовим у Авдіївці і Горловці.

Ключі від УАЗів вручили представникам окремого танкового батальйону. Розвідник із позивним «Батя», присутній під час передачі, зауважив, що така підтримка неабияк потрібна військовим, які захищають Україну у зоні АТО.
Ще два автомобілі від благодійників поїдуть на допомогу бійцям
– Ці автомобілі ремонтувалися з думкою про вас. Нехай їх оминають кулі!, – звернулася до військових Валентина Коваленко.

Це вже не перші автомобілі, які передають на фронт благодійники. Усього на підмогу нашим бійцям волонтери відправили у зону АТО вже із півтора десятки відремонтованих машин. За активну громадську діяльність у підтримці учасників антитерористичної операції Ігорю Сухобрусу та ще вісьмом канівським волонтерам Валентина Коваленко вручила Почесні грамоти обласної ради.
Ще два автомобілі від благодійників поїдуть на допомогу бійцям