Валентина Коваленко відвідала черкаських правоохоронців, які постраждали під Верховною Радою

04 вересня 2015, 17:18
Валентина Коваленко відвідала черкаських правоохоронців, які постраждали під Верховною РадоюГолова обласної ради Валентина Коваленко 4 вересня 2015 року здійснила поїздку до обласної лікарні, де нині перебувають під опікою лікарів правоохоронці, які постраждали під час подій під стінами Верховної Ради 31 серпня цього року.

Валентина Коваленко разом з головним лікарем Олександром Дудником, його заступниками з хірургії – Володимиром Удуденком та з медсестринства – Ларисою Хрєновою завітали до медичних палат, де службовці проходять курс реабілітації після хірургічного втручання. До речі, декого під час відвідин оперували, решта – чекали своєї черги.Валентина Коваленко відвідала черкаських правоохоронців, які постраждали під Верховною Радою

Голова обласної ради цікавилася самопочуттям хлопців, потребою з надання необхідної допомоги тощо.

Валентина Коваленко повідомила, що прийнято рішення надати всім постраждалим матеріальну допомогу. Рішення про виділення коштів буде внесено на розгляд сесії обласної ради, яка відбудеться 17 вересня.Валентина Коваленко відвідала черкаських правоохоронців, які постраждали під Верховною Радою

Варто зазначити, що морально-психологічний стан поранених задовільний. Провідати їх мають змогу і рідні, і друзі. А це буде стимулювати до швидкого одужання. Вони сердечно дякували медперсоналу за кваліфіковану допомогу і навіть продемонстрували осколки, які лікарі витягли з їхнього тіла.

Як зауважив головний лікар Олександр Дудник, всі поранені оточені повною увагою медперсоналу, їм поліпшено харчування, вони забезпечені ліками і постійною турботою.