Члени оргкомітету обговорили хід підготовки до проведення фіналу змагань «Найспортивніше село Черкащини» 2015 року

14 серпня 2015, 15:30
Члени оргкомітету обговорили хід підготовки до проведення фіналу змагань «Найспортивніше село Черкащини» 2015 року14 серпня 2015 року у смт Чорнобай відбулось засідання оргкомітету із підготовки та проведення змагань «Найспортивніше село Черкащини» 2015 року на призи обласної ради, яке провела перший заступник голови обласної ради, голова організаційного комітету з підготовки та проведення змагань Наталія Кравцова. У роботі засідання також взяли участь члени оргкомітету – голова федерації профспілок області Петро Шевченко, голова районної ради Михайло Бурган, голова райдержадміністрації Сергій Джоболда, голова обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Колос» АПК України Володимир Христенков, голова місцевого ФОК «Колос» Володимир Тарасенко, представники управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації й райдержадміністрації та інші.

Члени організаційного комітету, перш за все, оглянули ВФСТ «Колос», на базі якого й будуть проводитись змагання. На разі там завершуються активні підготовчі роботи з упорядкування території, підготовки залів та футбольного поля.

Члени оргкомітету обговорили хід підготовки до проведення фіналу змагань «Найспортивніше село Черкащини» 2015 рокуУ ході наради присутні обговорили основні моменти підготовки до фіналу, зокрема, приділили увагу організаційним моментам, питанням суддівства, технічного й матеріального забезпечення тощо.

Під час зустрічі Наталія Кравцова підкреслила, що в нинішні непрості часи для нашої країни особливо важливо проводити подібні заходи, адже вони спрямовані на популяризацію фізичної культури і спорту, пропаганду здорового способу життя. Також, під час огляду басейну, що діє на базі ВФСТ «Колос», Наталія Олегівна запропонувала керівникам району допомогти налагодити співпрацю із Міністерством молоді та спорту України щодо проведення тут тренувань спортсменів Національної збірної з легкої атлетики, як було домовлено й наразі практикується на базі Центрального стадіону в м. Черкаси. Це, зокрема, дасть змогу залучити додаткові кошти на облаштування й утримання басейну, а також підвищить авторитет місцевого фізкультурно-спортивного товариства.

Члени оргкомітету обговорили хід підготовки до проведення фіналу змагань «Найспортивніше село Черкащини» 2015 рокуВона також додала, що цього року смт Чорнобай не випадково став місцем проведення фіналу, адже район здавна славиться добрими спортивними традиціями, має відповідну матеріально-технічну базу. Тут, зокрема, щорічно проводиться Всеукраїнське свято богатирської сили на призи пам’яті І.М. Піддубного.

До слова, спортивні баталії такого масштабу, в ході яких йде суперництво за першість з міні-футболу, гирьового спорту, шашок, настільного тенісу, перетягування канату, армспорту та метання дротиків, проводяться вже вп’ятнадцяте на Черкащині. З кожним роком спортивний захід стає дедалі популярнішим, а проведення відбіркових змагань у декілька етапів в районах Черкащини є добрим стимулом для пожвавлення фізкультурнoї роботи в малих населених пунктах.