Будівельники області відзначають професійне свято

07 серпня 2015, 19:37
Будівельники області відзначають професійне свято7 серпня 2015 року перший заступник голови обласної ради Наталія Кравцова та заступник голови облдержадміністрації Юрій Сас привітали представників та колективи будівельних організацій Черкащини з професійним святом, що відзначається щорічно у другу неділю серпня.

За словами вітаючих під час урочистостей, на сьогодні із розвитком нових технологій, робота будівельників стає більш ефективнішою, проте залишається однією із найбільш трудомістких. Але в наші дні, навіть за складних соціально-економічних умов, будівельники шукають шляхи поліпшення своєї діяльності, підвищення конкурентоздатності продукції, зростання авторитету власної професії.

Звертаючись із привітаннями до будівельників, Наталія Кравцова та Юрій Сас відзначили, що представники галузі обрали дуже складну, але водночас надзвичайно важливу й авторитетну професію. Адже ті, хто будує житло, дитячі майданчики, заклади освіти і охорони здоров’я, відновлює храми та пам\'ятки історії і культури, дарують місцевим жителям не лише естетичну радість, а й побутовий комфорт, створюють домашній затишок.Будівельники області відзначають професійне свято

– Прикро констатувати, але сьогодні нашим будівельникам доводиться будувати не лише соціальні чи культурні об’єкти. Військова агресія зі Сходу змусила нас мобілізувати зусилля із захисту кордонів нашої держави… І ми надзвичайно вдячні усім будівельним компаніям області, які долучились до зведення фортифікаційних споруд на рубежах країни. До слова, будівельники Черкащини одними із перших серед інших областей виконали та здали в експлуатацію свою частину оборонних споруджень, – відзначила перший заступник голови обласної ради та побажала усім працівникам галузі і їхнім родинам мирного неба й міцного здоров’я, щедрих замовлень та належної оцінки роботи.

Будівельні підприємства області та їхні колективи гості свята відзначили почесними грамотами та подяками.