Відбулася сесія Чигиринської районної ради

05 серпня 2015, 18:06
Відбулася сесія Чигиринської районної ради 5 серпня 2015 року голова Чигиринської районної ради Петро Литвин провів пленарне засідання чергової 45 сесії районної ради. У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Володимир Клименко, депутат обласної ради, голова обласного осередку Товариства Червоного Хреста України Іван Гретченко, сільські голови, керівники районних служб, структурних підрозділів райдержадміністрації, представники громадськості та політичних сил.

Засідання розпочалося хвилиною мовчання, – вшануванням воїнів та мирних жителів, загиблих в зоні проведення антитерористичної операції.

Одним з перших було заслухано звіт голови постійної комісії районної ради з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування Дмитра Чубіна про роботу комісії.

У ході засідання депутати внесли зміни до програми економічного і соціального розвитку Чигиринського району на 2015 рік, районного бюджету на 2015 рік та до рішення районної ради від 06.12.2013 року №30-9/VI «Про передачу на баланс комунального підприємства «Господарське управління «Будинку рад»» частини нежитлової будівлі.Відбулася сесія Чигиринської районної ради

Розглянуто й схвалено питання про передачу майна районної комунальної власності, оптимізацію мережі навчально-виховних закладів району, а також затверджено статути навчально-виховних закладів і технічну документацію з грошової оцінки земельних ділянок.

Заслухали присутні інформацію прокурора Чигиринського району Володимира Горідька про стан боротьби та протидії злочинності і корупції на території району протягом І півріччя 2015 року та начальника Чигиринського РВ УМВС в Черкаській області Олександра Московченка про хід виконання програми забезпечення правопорядку в районі на 2011-2015 роки.

Особливу увагу депутати приділили запиту депутата районної ради Володимира Поповича щодо критичного стану доріг в Чигиринському районі. В ході дискусій підтримано створення делегації із числа депутатів і представників громадськості для зустрічі з головами облдержадміністрації та обласної ради з метою вирішення цього питання.