Сергій Буцько: «Люди вірять владі, яка для них працює»

05 грудня 2014, 17:07
Наталя Віргуш, «Черкаський край», № 98, 5 грудня 2014 року

Генеральний директор ТОВ «Продсільпром», що на Драбівщині, депутат Черкаської обласної ради Сергій Буцько відомий як людина, яка завжди діє на результат і за будь-яких обставин виконує обіцяне.Керівник нової формації. Він багато зробив для становлення і розвитку свого підприємства, створення нових робочих місць, соціального захисту жителів сіл Остапівка, Ковтунівка, Митлашівка, Коломиці, Кантакузівка, Свічківка, Драбово-Барятинське, на землях яких «Продсільпром» працює, розбудови інфраструктури цих населених пунктів.Про цьогорічні здобутки Сергія Буцька як депутата обласної ради і керівника одного з найпотужніших сільгосппідприємств області — й наша розмова.

Сергію Антоновичу, ви входите в облраді до депутатської групи «Гідність». З чим пов’язаний цей вибір?

— Передусім з тим, що депутатська робота мусить вийти на належний — гідний — рівень в очах нашого суспільства. А для цього вона повинна бути результативною і діяти на користь наших громадян. Український народ здійснив Революцію гідності на Майдані, тепер же необхідно добитися, щоб зміни в світогляді, в нашому житті відбулися на всіх рівнях — загальнодержавному, обласному, районному, за місцем проживання, в серцях і душах простих людей. І авторитет депутатів у цьому процесі відіграє важливу роль. Як працюватимемо, чого добиватимемось, як захищатимемо своїх виборців і державні цінності в цілому — такої думки будуть і люди про владу. Отже, потрібна повна самовіддача, щоб слова не розходились із ділом.

— Яким особисто для вас був цей депутатський рік?

— Напруженим. Як і для всіх наших співвітчизників, надзвичайно тривожним — через події в Криму і на Сході України. І водночас — відповідальним. Люди чекали від мене підтримки, конкретних дій по виконанню моєї передвиборчої програми. І я зробив усе можливе, щоб обіцяне мною втілилось в конкретні справи.

Так, за мого сприяння було проведено газопровід у село Старосілля, яке належить до Коломицької сільської ради. На території Остапівської сільської ради були побудовані два склади для зберігання зерна, зроблено реставрацію свинокомплексу, бо економічний розвиток — це основа виконання соціальних програм.

Для Остапівського НВК придбали меблі — для шкільної їдальні та дитсадка, а також комп’ютер із підключенням до Інтернету. Для Митлашівського НВК було придбано сенсорну дошку та іграшки для дошкільної установи. Виділені кошти для участі футбольної команди «Юність» села Митлашівка у районних змаганнях з міні-футболу та спортивного орієнтування.
Багато було зроблено для оздоровлення дітей. Матеріальна допомога виділялася людям похилого віку, інвалідам, ветеранам війни і праці, ліквідаторам на ЧАЕС, малозабезпеченим сім’ям, на ремонти церквам, які знаходяться на території сіл мого виборчого округу, закладам культури та охорони здоров’я.

Неодноразова допомога надавалася бійцям, які брали участь в АТО, громадським організаціям, які допомагають нашим воїнам на Сході. В цілому, це близько 160-ти тисяч гривень.

Не скажу, що зроблено все, Бо й попереду роботи ще чимало. Вона щоденна, нерідко трохи не цілодобова, бо у людей бувають проблеми, які «на завтра» часом просто не можна відкласти. Але для того ми — депутати — й обрані виборцями, щоб покладені на нас надії простих людей справджувалися, щоб вони відчували: влада — це захист, стабільність і безвідмовна підтримка. А отже, вірити їй можна.